Τα γλυκά της Αθηνάς
Γλυκά κουταλιού
Γλυκά κουταλιού
Μαρμελάδες
Μαρμελάδες
Κομπόστες
Κομπόστες
Τουρσί
Τουρσιά
Συμπυκνωμένοι χυμοί
Χυμοί
Μπομπονιέρες
Μπομπονιέρες
Συσκευασίες-Δώρα
Δωροσυσκευασίες
Greek Bulgarian English French German Italian Serbian Spanish
Το εργαστήριο
Η οικοτεχνία
Επισκεφθείτε μας
Είσοδος χρηστών

Χωρίς συντηρητικά

Κατά την παραγωγή των γλυκών μας δε χρησιμοποιούνται συντηρητικές ουσίες στα φρούτα πριν ή κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας τους που τροποποιούν το τελικό αποτέλεσμα.

Ελαφριά απόλαυση

Με οδηγό τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες φτιάχνουμε τα γλυκά μας με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Το γλυκό προσφέρεται σαν ελαφρύ & υγιεινό επιδόρπιο.
Εκτύπωση E-mail

loytraΗ περιοχή μας έχει πολλές φυσικές ομορφιές και αξίζει κανείς να τις δει από κοντά. Τα λουτρά Πόζαρ βρίσκονται στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν και εντυπωσιάζουν πραγματικά όποιον τα επισκευθεί. Τα ζεστά νερά στους 37ο C χειμώνα-καλοκαίρι τραβούν τους επισκέπτες σαν μαγνήτης.
Ηλικιωμένοι και νέοι συνυπάρχουν και διασκεδάζουν στις κλειστές και στις ανοικτές πισίνες. Μέσα στο "πράσινο" και στα ποτάμια με τους μικρούς και μεγαλύτερους καταράκτες, τα δροσερά νερά, βρίσκει ο καθένας την ηρεμία του.

pozarΗ περιοχή επίσης είναι πλούσια σε παραγωγή αγροτικών προϊόντων Έτσι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την παραγωγή, θέλησαν να την εκμεταλευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βοηθούμενοι βέβαια και από τα προγράμματα της Ε.Ε.

 

Δημιούργησαν μικρές οικοτεχνίες που παράγουν με παραδοσιακό τρόπο γλυκά κουταλιού, ζυμαρικά, τουρσιά, κομπόστες και άλλα.
Στη μικρή ανοικτή αγορά που είναι μέσα στα Λουτρά Πόζαρ μπορεί κανείς να βρει όλα τα προαναφερόμενα προϊόντα.
Τα δικά μας προϊόντα "Τα γλυκά της Αθηνάς " θα τα βρείτε στο μαγαζάκι της κ. Ιορδάνας.